jump to navigation

Therrja e lepurit

Faqja jonë në Facebook  www.facebook.com/KujdesiPerLepujt

Lepujt zakonisht therren kur arrijnë peshën 2 kg. Lepuri vritet duke e goditur në pjesën e pasme të kokës me një kopaçe.

Menjëherë pas vrasjes lepuri varet nga këmbët e pasme dhe i priten venat e fytit që ti rrjedhë gjaku.

Advertisements

Comments»

No comments yet — be the first.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: